Bozhüyük Şehit Samet Karslı Ortaokulu

Telefon : 344 738 21 00
WEB https://bozhyk.meb.k12.tr
Adres : Bozhüyük Mahallesi Lise Caddesi No5 Göksun/Kahramanmaraş
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, milli ve manevi hislere sahip, doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir. İlkokul ve ortaokul alanında yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek ‘ model okullardan’ olmak kurumumuzun vizyonudur.
MİSYON : Bozhüyük İlkokulu ve Ortaokulu olarak misyonumuz, İlçemizde eğitim ve öğretim hizmetlerinde çağımızın gelişen teknolojisini kullanarak, Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerine bağlılıkla, temel yasalara ve mevzuata uygun olarak, Atatürk İlke ve inkılâplarına bağlı, vatanını, milletini seven, ahlaki değerlerine bağlı, ülkesini bilimin ışığında, çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmayı amaç edinen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2010
Saatler : 08.30-15.10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFER
Servis : Var
Ulaşım : Öğretmenlerimiz ilçe merkezinden okulumuza servis aracıyla gidiş geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 16. Km İl Merkezine 90 Km